keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Blogin avaus


Tästä alkaa bordercollie Karman blogi!
Tasan viikko sitten meille kotiutui allekirjoittaneen 14 belgianpaimenkoiravuoden jälkeen pieni bordercollien alku, joka sai nimekseen Karma.
Karmasta on tuleva tokovalio :D Tavoitteet pitää olla korkealla nimittäin!

Viikossa onkin ehtinyt tapahtua jo kaikenlaista. Kun Karma tuli kotiin, hän oli heti kuin nimenomaan kotonaan. Ei mitään ihmettelyä mistään. Samana iltana leikki jo vetoleikkejä, puri sormia ja harjoitteli metallinoutoa jostain löytämällään lusikalla.

Lähes päivittäin on autoiltu ja harjoiteltu yksinoloa - kummassakaan ei ongelmaa.

Ulkona vähän jännitti ensimmäiset päivät, mutta päivä päivältä on reipastuttu. Naapurissa asuvaan ystävieni kääpiövillakoiraan tutustuttu ja totuteltu oman perheen 7-vuotiaaseen belgianpaimenkoiranarttu Huumaan. Tai tarkemmin sanoen Huuma on totutellut; Karma haluaisi kovasti tehdä tuttavuutta.

Hiljalleen Huuma on lämmennyt ajatukselle. Mutta todella hiljalleen. Eilen heille kuitenkin tuli kolari, jonka seurauksena Karma löi päänsä ja sai myös haavan silmän alaluomen sisäpuolelle. Eläinlääkäristä tuliaisena silmätipat ja kipulääkettä. Nyt tapahtuneesta on reilu vuorokausi. Siitä lähin Karma on kyllä nukkunut aika paljon... Eläinlääkäri sanoikin, että voi olla väsynyt sekä pään lyömisestä, että siitä, että silmä on todennäköisesti melkoisen kipeä. Suurin ero Karman normaaliin käytökseen on se, ettei hän ole tänään ollenkaan yrittänyt purra lapsia.
Eiköhän Karma tuosta kuitenkin toivu.

EDIT. Heti kun olin julkaissut tämän tekstin, Karma heräsi, ja... alkoi puremaan lapsia! :)
Tässä kyseisessä tilanteessa olin siitä poikkeuksellisesti kovin iloinen :)

Tervetuloa lukemaan Karman blogia - matkaa pikkupennusta kisakoiraksi :)

- Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti